Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (8.27 secunde)
Strada Zamfir Arbore intersectie cu Strada Nicolae Apostol; 14. Parcul Cinema Floreasca; 15. Strada Luncsoara; 16. Calea Mosilor; 17. Parcul Ciurea; 18. Parcul Tei; 19. Piata Obor.
Exact un an n-am comunicat cu barbatii, n-am mers la intalniri, n-am baut cafea cu inghetata si fistic, n-am mers la cinema, n-am rontait chipsuri in pub si n-am primit in dar niciun ursulet Teddy.
Foarte aproape de acea cladire se mai afla Gara fluviala, si ea parasita, precum si o alta cladire emblematica pentru Calarasi - fostul cinema Victoria, care devine pe zi ce trece o ruina.
Acesta include alimentatie echilibrata, haine si incaltaminte noi, familia dispune de locuinta cu un anumit grad de intimitate si autonomie a membrilor, mobilata si echipata cu aparate electrocasnice in stare buna, posibilitatea de plati facturile, asigurarea ingrijirii sanatatii adecvate, posibilitatea de a se recrea la cinema, muzeu si vacanta o data pe an.
Au si teatru, si muzeu, si cinema 3D! In oras se circula lejer. Am fost de vreo 12 ori la Calarasi, dar niciodata nu vazusem gara.
Lume in Mall, la cinema sau in magazine. Lume pe terase. Stranduri pline. La picnic, plin. Cluburile pline, diseara. Aceasta este Romania de zi cu zi.
In apropiere de Cinema Patria, pe sensul de mers dinspre Romana catre Piata Universitatii cele doua autoturisme s-au acrosat, iar Loganul a patruns pe trotuar si a lovit trei pietoni, o femeie si doi barbati", a explicat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
Venea acasa fie cu o floare, fie cu o inghetata, o ducea la cinema, si tot asa. De fiecare data cand barbatul ei facea o fapta buna, ea scotea cate un cui din tocul usii.
Ma refer aici la scaunul de la cinema, de pe stadion (daca e cazul), din anticamera de la medicul de familie sau de la bar.
Axioma a fost confiscat cand a acostat in Gibraltar in luna martie. Axioma se afla in proprietatea lui Dmitrievich Pumpyansky. Ambarcatiunea are o piscina, jacuzzi, spa, cinema 3D si jet ski.
Multi nu isi mai permit sa manance fructe ori sa mearga la cinema, iar la o vacanta nici nu indraznesc sa se gandeasca.
Cu exceptia serilor in care artisti de renumele celor amintiti anterior si-au cunoscut si salutat publicul roman, marile filme, multe dintre ele bune, ale festivalurilor amintite se pot lauda, in general, cu un public aproape inexistent, din care trebuie scazuti studentii la film de la UNATC sau Hyperion (care, spre exemplu, la gala de premiere de anul trecut a BFF, au umplut convocati de voie de nevoie Cinema Pro-ul, ca pe vremuri tovarasii activisti la plenarele de la Sala Palatului), jurnalistii si criticii de film, invitatii de pe listele de protocol, si desigur invitatii straini si membrii juriilor.
- Da, sunt diverse personalitati din sfera politicului, dar si din alte domenii: cinema, show-biz, precum si diversi prieteni si cunoscuti de-ai mei.
"Marita", debutul in lungmetraj al regizorului Cristi Iftime, a aparut in cinematografe pe 1 decembrie, avand avanpremiera la Cinema Muzeul Taranului.
Clientii vor sa socializeze in centrul comercial, sa ia masa si sa mearga la cinema. Un studiu recent al unei companii de cercetare arata ca sapte din zece romani merg la mall cel putin o data pe saptamana.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com